29 agosto, 2006

kabanas 2006

26 d'agost '06 - El Muntanyà - Vic - Kabanas - 8ªedició


el xiringo de kabanas


wayne, sandra i permanyeri en acción


la party


el toni plinchando


miriam i perma

25 agosto, 2006

organizaçao



Bueno, bueno... crec que avui he penjat mes coses al blog que mai. Nomes era per informar que avui m'he organitzat l'agenda a curt plaç pero el que si que se es que estare per Bcn fins el 6 de setembre, data en la qual tornare a la capital Britanica para acabar lo empezado: el master.

Aquest cap de setmana pujare a "el muntanya" Vic on, com cada any, es celebra Kabanas. Aquest any he tingut el privilegi de fer un video/flyer. La tematica es la lluna, para informar. Feu-li una ullada els que podeu i si us animeu, feu un truc i us acopleu. Festa assegurada.

www.snddesign.com/kabanas.html

24 agosto, 2006

19'ago_boda de la cousin Nuria





Emma


no comment


croissant de xoco


als caballitus


de pesca


festes de Gracia

9-13'ago_Los Angeles

Algo que m'en he adonat en aquest viatge, es que a USA tot son aparences cap a la resta del mon. En el fons es un pais que sel´s-hi escapa de les mans, massa gran a on s´ha d'anar en cotxe a tot arreu, on es menja fatal i la inseguretat es respira per les cantonades... i aixo que CALifornia es l'estat que mes s'assembla a Europa.... no se qui va tenir la brillant idea de dir-ho, pero no te res a veure. Aixo si, es espectacular veure com el ser huma es pot adaptar a qualsevol ambit, per mes ple de pol·luccio que estigui. San Francisco es glamuros, es com es. Es presenta tal com es: amb el seu centre, cases de fusta, cafes... Los Angeles es mes tenebros. Fa com 5 cops la dimensitat de Bcn, massa gran. El que m´ha impactat es que les platges estan a 20 minuts del cente i estan molt be: Long Beach, Venice, Santa Monica, Malibu... amb noms molt guays pero molt semblant al Garraf (sense intencio de ofendre).Molt ben ciudades... i de Pamelas Andersons na de na... vigilant normals i corrents.

Conclusio: Dels viatge m'ha agradat (i crec que al tete tambe) San Francisco molt mes que Los Angeles o Las Vegas. Aixi que el tete ja viu a la millor zona, a prop de SFO i no de les bromes de LV o LA. Estamos? Es que sembla que parli en morse o algo...
No se si he sigut molt critica amb el viatge, pero aquestes son els sentiments amb els que he tornat. Suposo que quan hi torni i no faci tanta calor en general, ho veurem tot millor, o no. El que si, deixar clar es que el tete esta molt content amb la feina. Ojala li oferiexin de quedar-se despres de Nadal... Ya se vera.

Ara a gaudir de l'estiu i a carregar pil·les a Bcn per acabar el Master a Londres.

Cuideu-vos molt

PD: L'Ana Guasch ja ha donat senyals de vida desde Camerun. Anita, cuando tu vuelvas yo ya habre vuelto a Londres, pero puedes volver a Bethnal cuando quieras, ya sebes. Miri y yo estamos ahi hasta Diciembre. Tu acaba de disfrutar de la experiencia, entrevistas, proyectos y de los negros "ejem" y ya nos acabaras de contar cuando vuelvas. Por aqui todo igual, ya ves. Me he pegado unas vacaciones un tanto diferentes a las tuyas, pero bien. Ya ves las fotos del Blog, asi no te tendre que pegar el toston con mis fotos raras de los viajes, tan diferentes a las de la gente normal. Ya sabes que yo hago detalles del detalle, señales y esas cosas. Pero si quieres que te las enseñe al volver, ya diras. Cuidate mucho y no te fies de tu sistema inmunologico "mi rubia". Un besote 5ª parte de las 5 magnificas. Cuidate


Vista de Los Angeles desde la carretera


senyal guayississima


vista desde Beverly Hills


¿puede ser mas grande el donut porfavor?

les platges de LA


Venice beach


Venice beach paseillo


el famos Queen Mary a Long Beach desde els 60's


Santa Monica, donde los de Bay watch


Mas de lo micmo

hollywood


paca yá


¿donde esta el glamour de Hollywood?


de cami amb el Marc i l'Alex


Walt Disney, un bàsic


Si, existeix. A cos 6, pero existeix...

23 agosto, 2006

12'ago_santa barbara


tots


kisses californianos


playas de Santa Barbara


una cruz


vistas

un dia per apple


welcome to apple


apple staff


abans d'una conferencia


promocions


a l'entrada

esos personajillos

Bueno bueno, tanto edificio, tantas pegatinas tanta historia.... un poco de caretos californianos por el blogg:


de izquierda a derecha: alex, marc i mi tete a Santa Ana street


detall a una paret de Santa Ana street


marc vs plats, lo nunca visto!!!!!!!


Grace, tete i snd sopant a Cupertino


el tete amb el seu jefe

9'ago_San Francisco

I l'ultima ocasio en la que vaig poder veure SFO en vista d'ocell, va ser barallan't-me amb la "estupida" vigilant del edifici.... pero ja tinc el que volia: fotitos de la city per la gent del blogg.
Podeu veure tota la bahia de San Francisco, de lluny una illa que es la Isla de Alcatraz (ara atraccio turistica), en alguna foto podeu veure el pont tipic, edificis alts del downtown, xinatown (amb una mica de imaginacio), carrers, places, carrerons, esglesies...... total: un san francisco en ple Agost.