08 junio, 2006

laus






Bueno, bueno, bueno.... una visitilla a Bcn para ls Laus, y para disfrutar de todos (o de casi todos) vosotros.
Os deleit la vista con ciertas imagenes de la "fricky velada" del jueves 2 de junio del 2006 que acabo en un pipican, oi Chari?

Res, nomes dir-te que: Felicitats per el premi, a disfrutarlo y a cambiar el cristal...
A los que no hemos ganado ni las nominaciones, solo comentar: lo importante es participar!

KanKan, surts molt guapa a les imatges, eh! I tu Merch, encara que estiguessis parlant amb el Pinchu 130% f the nigh, em va encantar vere't. Estelar, mas vale tarde que nunca. Brotons, viva las Vegas..... y al resto....... pues solo recomendar que es mejor beberse las birras que tirarselas por encima, proponeros que no os presenteis nunca a los Laus (aunque se come de puta madre, gracias catering del Monchos) y que....... me encanto ver a mis compañerismos de la carrera.

OS QUIERO

EL BLOGG

Hola de nou tothom...

Haig de fer una reivindicació: em sento molt exclosa en el títol del Blogg...q passa que els que estem a q Barcelona no estem a cap lloc...?¿?¿?¿?
Bueno despres de tirar “ a los leones” al creador@ del titol..us explico el que us volia explica:
Ahir a la 1 de la matinada vaig comença el programa a Radio Marca. A partir d’ara, de dilluns a divendres i durant tot el mes del Mundial ( es a dir fins el divendres 7 de juliol) teniu una cita al 89.1 FM. Per les que esteu a London i em trobeu a faltar, podeu escoltar la meva veu a: www.radiomarcabarcelona.com o a www.jocdenit.com (que es la web del programa...)

TT em vas escoltar o et vas quedar dormit?¿?¿? jejeje!
Pos res mes això...ara ja podeu anar a dormir cada dia amb mi...jejeje! Petonets a tots

funny London





Parece que en London solo haya fiesta, curro, diseño y cenitas tontas....... pero tambien hay escenitas divertidas...... aqui hay unas cuantas...

LO SIENTO ANITA, PERO ES QUE ERA NECESARIO