21 julio, 2006

Merche i pinchu a London

Fotos de turisteos varios: desde el puente del Millenium a la Tate; de Sant Pauls Cathedral a oxford; del big ben al tesco; del barri xino a la Loncon College.... etc.
Espero que la parella "Figuerense" se de por paseada!

Pero kankans, ara nomes falteu vosaltres!!!!!





amistat a distancia

I mira les casualitats de la vida:

La noia de la foto de ulleres es la Helen, una noia de Dhen Vos (Holanda) que va fer Erasmus amb mi a Eindhoven. Ja fa 3 anys que la conec, i desde l'ultim dia de Eindhoven (un dia abans de tornar a Bcn) ja no l'havia tornat a veure. De fet la foto en la que sortim les tres amigues (ella, la Revital de Israel i jo) es del dia que ens vam despedir....

Pos havia mantingut l'amistat dificil per email. Fa unes 3 setmnes em va dir que anava a London, i el dia que la Merche i el Pinchu van marxar, doncs per la tarda vaig quedar amb ella........ i vam fer cotilleos de la people de Holanda a saco.....!

Ja estic al dia de tot


merche i pinchu a London





la merche "escaneando" London: FOTOCOPIEU-VOS-ELS-Z


postales felinas







Com la majoria de vosaltres sabeu, tinc bojeria per els gats: Totes i Ritas (tot i que la tinc una mica abandonada con tanto viaje.... YEAH!). Donc l'altre dia de paseo por el Soho amb la Merche i el Pinchu, vam trobar aquestes postals, i em va fer gracia perque n'hi ha una dedicada a les Waveis del Ion i un altre de Ritas a San Francisco, cal la coincidencia?

cena de griegos en una creperie: cal?




si, si....... tots grecs, jo la unica catalanita i sopant en un frances.............

Estavem la Stergiana, Spyros, Heleni i Dimitris.

Aquell mateix mati era la presentacio dels 4 projectes per LIQUIDAR LA PRIMERA APRT DEL MASTER (que per cert he passat amb molt bons resultats). Necessitavem sortir de festa oa lgo perque havien sigut unes setmanes durillas!
La grega que va de rosa (la Stergiana Cesaloniqui) marxava al dia següent, i va convocar un sopar..... i al final jo era la unica d'un altre pais! Vaig parlar mes grec que angles.. molt divertit.
Vam anar a una zona que esta per darrera de Bond Steet que es diu Sant Cristoph's place.......... valia la pena!!!!

party al 54






Soc conscient que estic a California, pero uns penjo unes pictures dels ultims dies a London abans de venir cap a USA.......
La Carol y el Dani (els meus flatmates) ja van baixar a Bcn, i aquests dies tenia altres companys de pis.
La Meri (amiga de la Miri) que etaba a la habitacio de la Carol i la Jessica Mamita (exgirldfriend del Dani) que ara ocupa la meva habitacio.....
Vam anar de festa amb els irlandesos del Master amb el Toni, Miriam, Wayne......