15 agosto, 2006

SFO-HTR

Bueno, bueno, bueno...... se acabo.

Ja ha passat un mes desde que vaig arribar, i ja s'ha acabat. I justament s'ha acabat quan hi ha mes merder entre els dos països: UK i USA, cal? No se si cal, pero el que si que cal es portar pasta de dents per l'avio, no us sembla? O crema hidratant, o vaselina per els llavis (oi Laia que som adictes?). Aixo si que cal, cuidar-se perque 11 hores de vol son moltes hores de vol. Ja se vera si van de que registran, si realment registran o si t'escanejen fins els dits del peus, ja us ho explicare.

De moment vaig a Heathrow (aeroport on hi ha mes merder actualement) i del qual intentare sortir "per patas" el mes rapid possible. Em dirigire al Bethnal Palace fins divendres que marxare cap a Reus per passar el cap de setmana a torredembarra amb la family.

Encara no tinc vol de tornada a Londres. De totes formes, ara la segona part del master, tampoc em d'anar a classe. Nomes preparar el projecte final per desembre i anar presentant cosetes als professors. Pero millor estar a Londres que al menys puc penssar en angles.

Quan ja us hagi vist a tothom, tornare a London plena d'energia per continuar.
Pero primer, m'eu de reservar dies per tots.
Un peto a tothom i a gaudir de les vacances!

sandra