11 julio, 2006



Hola darlings..........

Encara que sembli que tot va be, no tot va be. Creieu-me.
Hi han coses que passen per ser estupida i massa educada. Ja n'apendre a base de pals..... suposo.

Anyway, estic molt contenta perque avui em tret els quatre grans (com diu la Kan kan). Em presentat els quatre projects que rondaven per el meu cap desde Abril:

Rhetoric, Elective A, elective B i Major Project Proposal

Avui a les 11 ho em presentat..... i per no tenir problems, a les 9:30 ja estava per l'estudi presentant els projects per si a cas.... es que a la zona on visc (Bethnal Green) tema underground va una mica fatal. Un dilluns potser tu vas tan tranquil sotint 45 minuts abans de casa teva (quan trio 30 en arribar a la universitat) i un dia si i un altre tambe, tanquen el chiringo por obras. La pregunta es:

Cal fer obres Dilluns?????
Cal?

Bueno, pues eso.... que com ja em va passar un dia, pos mas vale prevenir que curar i avui he arribat una hora i mitja abans por si las moscas. I ja esta. Primera part del master liquidada!!!!!!

Ara queden uns mesos de dur esforç mental preparant el Major Project (que es com un Fibra.......). Projecte final per enssenyar que sabes un huevo de design inglesin i que ya te vas al mercado laboral a estar puteado y a cobrar dos chavos, estamos?

I res, que ara un mes de "una especie de holidays" i al Setembre presentar el que em fet durant l'estiu.

Per altre banda us volia comentar mis planes de verano Santillana: El dimecres 19 marxo a USA amb el Tete, tinc bitllet de tornada a Londres el 16. Em quedare dos dies a casa de Londres (per refer la maleta i preparar POCA feina per endur-me a Bcn) i el 18 la idea es estar a Bcn (lease Queixans/teorredembarra) fins a finals de mes. OK?

Quins plans te la gent?

petons

PD: Rata, cuelgas mas cosas!!!!!!!
Martuchi, ya pisas suelo ingles o que?
Guasch, no te me olvides las toallitas que tanta people con un baño sera muy dificil..... creeme: Toallitas
Nuri: aviam si utilitzes el computer de Inditex pa colgar algo en el Blogg! ES GRATIS