27 marzo, 2006

un poco de amor digital!








Hola family...... desres de l'aniversari de la Guasca i el del tete, us he d'anunciar que avui es el cumple de la Laia mes guapa de tota Bcn: 20, no?????? jajajaja. Passa't-ho molt be celebran't-ho amb la teva gent (i guarda'm un dia de festa per celebrar-ho amb mi putilla)!!!!
Avui tambe es l'aniversari del meu pare (la edad no se dice). Desde la red: FELICITATS PAPA, tot i que no se si mires el blog o que..... Doncs aquests dies ha estat aqui amb la Merche. Van arribar dijous i ahir a la tarda ja tenien el vol de tornada. Us adjunto unes foticos del turisteo maxim que vam fer en 4 sies: Portobello, Spitafields, Soho, Liverpool, Abadia de Westminster...... i jalar de pm.... que ya tocaba algo mas que verduritas en taper were! Tambe us passo unes fotos de la meva habitacio. No us la volia enssenyar fins que estigues acabbada de decorar i el menda l'acceptara como buena. No, la veritat es que em tingut molta sort amb el pis. La cale ha trigat 4 setmanes, pero ara ja tot esta be. Amb taula d'estudi a l'habitacio, doble armari, llit de matrimoni (o llit d'amistat, perque aquell que vulgui venir a veure'm tindra el plaer de dormir amb mi). De totes formes, la Carol ha comprat un aerobed (per si decidiu venir mes gent: va per les kankans i les 5 magnificas). Aixi podrem dormir mes gent. Pos eso: taula, armari, llit, calaixera, mirall........ i a aprt hi he penjat uns cuadrets de la meva col.leccio de postals antigues que em vaig portar de Bcn. Tambe hi penjo posters o flyers que em trobo o em donen per London. Aixi si ho tinc penjat a l'habitacio, m'inspiro: I FUNCIONA! Poc a poc ja em vaig encaminant amb el que vull fer de projecte final. Intentare abanzar molt abans de venir a setmana santa a Bcn, aixi alla podre estar per vosaltres, i veureus a tots, tots i tots. Ah! Com el dia 9 es el meu aniversari, havia pensat de fer una festa a casa (asi Marta, la ves de una vez, que me suena que nunca has estado, no?). Es diumenge, pero es que m'agradaria molt.......... invito yo a todo!!!! Si em poguessiu anar dient si us va be o no..... anre organitzant tot. Jo havia pensat de fer un pica pica en plan depie (tu Anita haces los postres), i despres unes copes tontes, vale? Ja ho arlarem.

Per altre banda, us he posat unes fotos de la fashion week que vam fer a casa de la Miriam i el Wayne un dia que vam anar a sopar a casa seva. Son una parella (ella de bcn i ell d'Irlanda) que viuen i fan disseny de moda a Londres. Ja els coneixia aband de venir aqui, son de Montanya (per alla Vic, amics del Tete de tota la vida). La questio, es que entre broma i broma, van treure roba de projectes que havien fet. La jaqueta la va fer la Miriam, i es super del espacio ultrasonico.... enorme!
L'altre, es un vestit que va fer el Wayne, esta inspirat en un intesti: de fet medeix 9 metres com l'intesti real i esta fet en diferents textures de tela rosa i s'enrolla en el cos........... em va tenir que ajudar a posar-lo perque era molt dificil! Aquest Agost tinc una boda de a meva cosina Nuria, crec que m'el posare..... la meva familia es pensaria que a Londres he perdut el cap!!!!! M'ho pensare.

Bueno people...... podeu escriure i posar parides al Blog: ES GRATIS!

us estimo

PD: Emma, dema penjo la foto que et vaig prometre de la teva super tieta disfressada de Hawaiana al carnaval del 84, i aixi fem el ridi a la red pero juntes, ok? testimo gordi

mua. cuideu-vos!