13 diciembre, 2006

visita alexandra+carol2


carol, sandra&alexandra


carol&alexandra


"the lion king" musical


en walkabout


valeria, meri, miri, maria, silvia&sandra

Aquest cap de setmana ha vingut la Alexandra (amiga desde l'any dos, veina de la cerdanya). Ja ha repetit visita a Londre si aquest cop ho ha fet amb la Carol, una companya seva de la uni.
De turisteo en turisteo, de musical en musical, de bus en bus, de metro en metro, de fiesta en fiesta, de risa en risa.... y ya se fueron. Un plaer haver-vos tingut per casa.

Take care medicas!

Tunez i Nadal

Hola....

Ja seu que fa molt temps que no escric res al blogg i demano perdo. No es que el tingui oblidat, eh?? Que entro molts dies i m’agrada veure coses noves i saber de vosaltres...Però la veritat es que no paro, entre el programa de radio, el de tele que es fa el dia 6 de gener (no us emocioneu que no surto...), el teatre, el futbol (si m’he apuntat a una lliga) i les feines de “ama de casa”: no paro.... Però avui vull compartir unes fotkios amb vosaltres...aquest Pont he estat a Tunez amb el meu maridito! Ens ho hem passat súper be i Tunez es preciós, ja us ensenyaré mes fotos, en tinc mes de 300...jeje! així que el dia 29; prepareu-vos...jeje! Martita, trae tu tmb las tuyas.... Ja li he dit a la Sandra, que jo el 23, 24, 25 i 26 estic soleta a casa, que el meu home se’n va a Donosti, així que si voleu venir podrem parlar de totes aquelles coses que escandalitzen al meu home i per les quals us ha vetat l’entrada a casa nostre, oi amore?¿?..jejeje!
Per cert TT, el Ion i jo estem esperant la teva arribada per que ens aconsellis i ens ajudis a comprar les bitllets d’avió per venir al juliol a CALIFÒRNIA...que ens fa moltissima il.lusio!!!!
Tinc moltes ganes que arribi el Nadal per tornar a reunir-nos tots, que us trobu molt a faltar...
Martita: animo esta semana tan liada que tienes, con examnes y trabajos!
Anita: quedamos la semana que viene para cenar en el Libanes? Ya habras visto en el mail que esta semana me va fatal..asi que qualquier dia de la semana que viene menos miercoles (que tengo futbol) y viernes ( que tengo la cena con el equipo del programa)
Sandy: quan arribis truquem...
Miri: cuando llegas? Te digo lo mismo que a Sandra: llamanos y quedamos
TT: quan puguis envia’ns els preus dels IPods que ja et farem un petit encàrrec.

Doncs res que ens veiem aviat...
Os quiero
Besitos


Sortida del sol...a una carretera de desert

Així seria ara si el meu home m’hagués canviat per camells

Posta de sol

Haguéssiu tingut que veure el Ion amb camell, bonissim!

Sidi bou said, precios!