28 julio, 2006

un coche de "muerte"

Ahir al mati ens vam aixecar, i vam anar a atacar la joia de cotxe que ens haviem enamorat el dia anterior. Al final no guanya la guerra ningu. Ni cotxe de abuela ni coche de muertos. Jo titularia la nova adquisicio mes be com: LA ABUELA SE HA MUERTO.
Es un cotxe que es diu Mercury i es de la familia del Ford, l'unic que amb un altre marca. Es llarguississim i te 40.000 places: 3 devant, 3 darrera i el maletero es fa tambe seient per 2.......... total, que si ens quedem aqui, cabe un arsenal de familia....... ;P es broma gent, tornarem. Ho vam prometre i ho cumplirem. Ni Apple ni res ens fara NO tornar a les nostres arrels, volveremos.

Total, que per 4000 petro dolares (gracies Wheels&Deals) el tt ja te cotxe que eso del alquiler sale mu caro. Aixi que vam anar a tornar el de lloguer, el vaig deixar a la feina i me embarque 60 millas destino San Francisco a pasar el dia en plan mochilero i carregada de carrets i camares per escanejar la ciutat amb els meus objectius. Chinatown, downtown, la zona de la bahia, lombard street, market street, museu de disseny..... pateando, pateando i pateando con mil heridas en los pies.

Aqui teniu una recopil·lacio del dia en imatges


la adquisicion


la adquisicion frontal


para ser sinceros...


pueden poner una bandera mas grande, porfavor?


en la pista

SFO_TOMO3














la 101

Aparentment a California sembla que no passa res. Pero si que passa.
Passa que ahir em vaig perdre.
Passa que pensava que tenia molt bona orientacio en llocs desconeguts (de fet el tt em diu: mi brujula particular). Pero ahir es van desmontar tots els meus raonaments anteriors. No entenc perque hi han tantes carreteres per aqui i tampoc entenc perque s'assemblen totes. Al menys les senyals alla per autopisa i carretera son diferents. Aqui tot es gran i igual.

Que algu m'expliqui perque nomes trigo 40 minuts de San Jose a San Francisco i 2 hores 30 minuts de San Francisco a San Jose perque jo no ho entenc...... Jo mirava al meu voltant i tot em semblava igual, desert, vegetacio i alguna que un altre caseta. Les benzineres s'havien amagat i en nomes 60 milles semblava que hi havien 7 IKEAs perque hi vaig passar al menys 4 cops...... i la estacio de la NASA tambe es repetia al llarg de la 101 road....... Despres de gairabe 3 hores conduïnt amb el cotxe nou del tt, podriem dir que el rodatge ja estava fet. Al menys vaig arrivar, cansadissima, pero vaig arrivar.

cal perdre's?
joder, com anyoro la meva A-7 bcn-torredembarra....