12 febrero, 2006

Cumple de l'Emma

I que va fer el llop amb la casa dels porquets....sssshhhhffffff!!!









Los cuñaos de Jonas!



A ver Ion, que volen dir aquesta col·leccio de "cuñaos" que tinc teus....? Un casi directivo de empresa, con una novia casi mujer, con un coche casi negro haciendo el pardo de esta manera....... NO JONAS NO POT SER!!!!
La Laia i tu ja trigueu en venir-me a veure... jo! Que us necessito al menu costat..... els mojitos del vodka de la gasolinera, las largas esperas en la puerta de Ikks.... ha sigut un any genial. VIVA LA AMISTAD!

ESCRIVIU MES GENT.......... QUE ME ABURRO!

Bueno, aburrir molt exactament, no! Tinc un merder a casa aquests dies..... s'ha fet malbe la caldera i tinc goteres a la cuina. Dema venen a posar una caldera nova i el pitor a de rascar tot el sostre de la cuia i repintar, es decir, que dema tinc tot el dia de marujeo a casa. Li he donat "via libre" de dia a la Carol perque dema es el seu aniversari! FELICITATS CHARO

Es increible, jo que pensava que els lampistes/electricistes/pintors espanyols eresn els pitjors...... puc acreditar que no. Aqui els del gremi d'arreglos angles saben donar mes largues que els d'alla. Laura, t'he de dir que tots els d'aqui superen els d'Auna, aquells que van trigar 3 mesos en posar-te internet a casa. M'encanta fer de maruja.... suposo que d'aixo aprendre, a part de vocabulari especific com leak, dampness o boiler, aprendre a que em facin cas el dia que tingui la meva propia casa.

I despres de aquesta estupida reflexio i del cachondeo dels cuñaos del Ion, us he de recordar que el Tete ve el dijous a veure'm a London. Si algu li vol donar alguna cosa per mi o trucar-lo per desitjar-li bon viatge.... truqueu-lo, es posara content.

Un peto a tots. Us estimo!!!!!