13 febrero, 2006

desde Barna...

SANDYYY...
Q son aquestes fotos del ION??? Pobret...amb lo guapo q es el meu amoreee!! Això si, m'encanten els teus missatges sutils com: "NO SE QUIEN (I____d)" o "Dile que todavia espero que me de la info de los cursos de impresion que hacian en Brighton" o " i que vagis mes a Comunicacio Audiovisual perque et recordo que hi estas apuntada" !!jajaja ME PARTO!!! Espero que puguem veuren's aviat i fer uns mojitos amb aquelles limes de la gasolinera tan barates ( eh TT i ION?¿?), i sopar burritos mejicanos i pollastre al curry amb salsa de coco...mmmm QUE BO QUE ESTAVA!!!! I riuren’s de: ESTOY HELADA SI,SI!! jajaja! i... A LOS LEONESSS!!!!!!
En definitiva, son tants moments bons que hem passat juntes que ara et trobo molt a faltar!!! Ja veig q de moment les coses x London van "viento en Popa"!!! Aki a barna tot igual... l'altre dia vaig kda amb la Marta i vam estar pensant a veure kuan podem pujar a veure’t... A veure si quan torni l'Anita de ETIOPIA y sus aventuras africanas, comprem un bitllet i ens reunim las 5 MAGNIFICAS a Londons! Estaria guay, eh?¿??¿?
De moment, la Miri ha agafat el teu ratlleu i ara es ella qui organitza els sopars, aquesta nit han quedat a les 9 al Sawarma, xo jo no hi podré anar... Aquest cap de setmana faig la obra i tinc assaig...Chicas I'm Sorry!!!l
Des d’aquí vull enviar-li un peto molt fort a la Emma i felicitar-la a ella i a tota la fammily x tenir una nena tan guapa!!! igual q la tieta, jejeje! tot i que estimi mes al TT!!!jajaja!!!
Doncs res, que ja anirem parlant!!! I espero que ens puguem veure ben aviat!!!
Un petonet i que t’estimo molt
Petonets a tots i totes