28 abril, 2007

Hola familia!

Desde que estic aqui m'en he adonat que:

· em flipen les maduixes amb choco (I'm an addict!!!),
· m'encanta anar en bicicleta per la ciutat (no transit, barato i no contamina),
· no em marejo quan vaig d'esquenes al tren (potser perque em passo 10 hores a la setmana a dintre...),
· em flipen els programes de REdecoracio de cases (els americans son uns freaks de les cases, fan obres cada 2x3),
· soc una negada per fer rentadores (poso la rentadora i.....MAGIA: todo ha cambiado de color)
· anyoro els cotxes de marxes,
· no entenc perque tenen moquetes a tot arreu i et fan treure les sabates al entrar a casa (sera influencia anglesa?)
· que m'encanta parlar catala,
· no em fa tanta mandra fer sucs al mati,
· no cal tenir telefon a casa,
· que fot molt les olors del curry del veï.

Aquest cap de setmana anirem a Yosemite (wow que oso, en indi antic). Es una zona montanyosa (SUUUUUPER MONTANYOSA) al est de california (frontera amb Nevada). Parlant amb els companys de les classes d'angles, resulta qeu ells tambe estaven planejant anar-hi, aixi que anirem un grup de 6: la Marcella de Holanda, Quentin i Laure de Paris, Julian de Suissa el tt i jo. Ells han llogat un cotxe, i nosaltres anirem amb el nostre i ens trobarem alla. Ja us explicare.

Les classes d'angles molt i molt be. Crec que estic aprenent molt angles, mes del que vaig poder aprendre a Londres. Ara son 4 hores al dia de classe intensiva i despres 4 mes de practiques de speaking al estudi on treballo. A vegades fustra una mica perque ells utilitzen un angles de carrer (slang), i es dificil d'entendrels. Poc a poc.
El meu jefe esta de vacances back to London for 2 weeks, aixi que els altres em donen feina. Hi han dies de tot, de stress i de relax, pero esta molt be. Lo bo de treballar aqui es que estic aprenent un nou programa que ja fa tems que hauria d'haver apres: InDesign.



Es la bomba!!!! Bye bye QuarkXPress, hello InDesign. A vegades tens mandra i despres t'en adones que val la pena l'esforç. El que agota de veritat es dissenyar amb un programa que no domines. A vegades t'agradaria escanyar l'ordinador, pero va a ser que no.

I res familia, que per aqui estem super be, adaptadissims a tot (menys al olor del curry del veï) pero que us anyorem moltissim. Per sort ve la germana del tete a finals del mes que ve. Cal algu de la familia per aqui... no se. La get que pots coneixer aqui, mai sera com la teva gent de sempre.

Ens morim de ganes que vinguin tambe la Laia i el Ion. Ens trobarem a NY el dia 18 de Juliol. Buf!!!!! Quines ganes!

Ah! Abans de marxar, ahir vaig veure amb el tete a casa una peli que va llogar que es deia Hotel Rwanda. La recomano!!!!!! Es una mica trista perque va de la guerra a Rwanda del1994, pero es tan bona...

I tambe la peli Simple Plan. La em vist a classe i esta molt be. BAsicament la vam veure perque la profe es de Minesota, i esta filmada alla. No se, es una mica drama, pero mola.

Bueno, espero que tothom estigui be.
Cuidau-vos