04 abril, 2007

the real american.

People, ho sento, pero s'em ha oblidat penjar aquestes fotos abans.
Son fotos de "the real americann".

El cap de setmana el vam acavar en un resturant de carretera
amb col·legues amb barrets de cow boys i tal. Una passada

I FIXEU-VOS EN EL RENO HAWAIANO. BONISSIM

THIS IS AMERICA



Big Sur

Big Sur es una zona costera en plan Costa Brava (pero en plan sin un alma) que esta a mitja distancia entre SF (San Francisco)i LA (Los Angeles). Lo de la primera foto noe s una broma, no. La nostra idea era fer camping amb la maravellos tenda que ens van portar els reis aquesta ny, pero fotia una rasca... i venga: el coche es familiar, y porque no dormir dentro? Y venga, alla fotuts els dos. Divertidissim. Ens vam aixecar tiesos, pero les nostres 9 hores ens vam clavvar, aixi que molt incomodes no debiem estar, no?

Bueno, a lo que voy. Els caps de setmanes el lo millor d'estar aqui a California, peroquue pillem el cotxe, carretera i manta i a donde nos lleve el TomTom (GPS, nueva adquisicion de tt). Ja feia setmanes que hi voliem anar, pero aquest calia, jo no podia mes del estress del cataleg dels forns francesos (leer mas bajo). Total, desde Monterrey a San Luis Obispo, casi ni una alma, tret de 3 balenes i unes quantes foques Marines que vam veure.

Molt molt be el finde, i es clar, fotos de las wavies para Ioni que no falten (el tt t'enviara un mail amb fotos, trnaui, exclusivament per tu). Ja us hi portarem quan vingeu, vale?

Es una carretera (que es diu 1) que va de punta a punta de aquest tram de costa. No te escapatoria. No pots dir, venga, me voy por entre las montañas... NO...... O PARRIBA O PABAJO. NO WAY. Pero va estar genial.

El tt conduia i em va dir: Mira a ver si ves ballenas... y tate, al minuto veo 3 churritos que es desplaçaven lentament..... impresisont. No vam fer fotos perque us pensarieu que es una broma...... valia la pena veure-ho en vivo i en directo. Aixi que vam abançar, i de sobte veig per la finestra una platja amb troncs i li dic: vamos a mirar esos troncos, que raros son...... i que va, no eren troncs, EREN FOCAS MARINAS. Monissimes (foto mes abaix).

Increible que a 3 hores de casa trobis aquesta fauna i flora.... ah! i ardilles silvestres, aus enOOOOOrmes volant, floretes monissimes, etc.

EU DE VENIR PER VEURE-HO.

Aques cap de setmana encara no se on anirem, pero ara sapiguent que al cotxe s'hi dorm prou be, carretera i manta.......

Un peto familia
gaudiu de les pictures


que bien nos lo montamos ratita...


a la mañana siguiente


hotel en el propio coche


vistas de la playa donde pasamos la noche


carretera y manta

basicamente mar


no es trucada la imagen, si si, solo a 3 horas conduciendo de casa!!!!


se puede considerar una playa sin arena?
seran algun dia estos pedruscos arena?


foto sacada como de National Geographic, no?
Bueno, la de Laia en Tunez creo que me supera.....


tocada y undida


wavies para Ioni

la fauna y la flora


la flora


la fauna al vuelo


un personajillo con una ardilla


la fotografia mas impresionante en los ultimos tiempos:
las manchas de la arena y las del mar son Focas Marinas.... Estuvimos sentados un buen rato como a 4 metros de ellas y las tias ni se inmutaron.... graciosisimas. Eran entre los bigotes de Rita, y el jeto de los Carlinos de Anita. Muy buena.


puedo salir peor porfavor?

french ovens

Molta gent em felicita per haver trobat feina tot just arrivar. I jo tambe m'en alegro de haver tingut la sort de trobar un estudi on, tot i no necessitant a ningu, em "contractessin" per estar per alla i fer treball. Avui he tingut la meva primera especie de paga (dietes i transport), i m'alegra molt guanyar pasta, pero lo millor de tot es apendre.

Per altre banda, tambe he de dir que tinc crisis creativa. De fet, vaig buscar feina perque per les tardes m'aburria com un ostra, pero es que ara no tinc temps ni per respirar, ni fer els deures, ni rentadores.... CAL.
Moraleja: La vida rutinaria/diaria tambe existeix a California.

Jo pensava que estudiar era una putada, que els profes putejen... joder, que equivocada que estava!!! Ara desitjo que arrivin els caps de setmana per fer el que em doni la gana. Llenço literalment el rellotge per la finestra, i m'en oblido de quin dia es. Aixo del dia a dia m'esta matant. I els forns francesos tambe.

Tot pintava molt be la primera setmana en la que em van doar a l'estudi un projece super genial: un kit de homeopatia, herbes, aromaterapia i mandangues d'aquestes. Jo alla tota emocionada.... Setmana 2: Catalogo de unos hornos franceses. LaCornue. El client volia donar-li un toc frances i glamuros, no enssenyar tant el producte i enssenyar mes l'estil de vida...... Ahi me han matau. Porto dos setmanes fotuda en el cataleg Y ESTOY QUE ME ESTIRO DE LOS PELOS!!!!!!!!!! Somio en les fotos, en el pollastre de dintre del forn, en les fotos precunades de cuines monstruoses i irreals amb color de foco d'estudi horripilant i horroros...... quan arrivo a la feina m'agafa prolera. Quiero mis KITS DE HOMEOPATIA/AROMATERAPIA COÑO.

Aver, consejos de los currantes/currantas que leen en blog:
cal esforçar-se tant perque despres el jefe t'ho desmonti tot al minut següent?

Bueno, ara no es per fer-me la interessant, pero tema idioma, JODE MUCHO: Parles i sembles idiota! Kankas ex eineres, us passa tambe aixo de la crisis creativa? Val la pena treballar per els altres? MONTEM ALGUN ESTUDI JUNTES....VA....... UN GIRONA, SITGES, GRACIA, SF............



S'EM HA ACAVAT AL CREATIVITAT.
punto