11 enero, 2007

aquests nadals.

La veritat es que no m'extranya gens que els leucocitos, las plaquetas i la sang en general del meu cos estigui histric...... aquests dies de nadal han sigut fatals per la salut de tothom: cava, vi, primero, segundo, postre y haciendo el marmota en el sofa con la familia hasta las mil hablando de nada. Aqui teniu algunes imtges recopilacion del nadal: emma per una banda amb el regal que li ha fet mes il·lusio de tto (a aprt del gos), la seva nina. En segon lloc una fotito amb el tt abans d'anar a la festa de cap d'any.... que locura! VIVA EL GINTONIC! I despues confesiones de una ingeniera sin fronteras en el sandwich and friends de Aribau: GUAPA!!!!!!!!!! David, no sabes lo que tienes.





cap d'any 2007.


tetex2


atacando las primeras patatas del 2007


tete y david


tt and snd


party's just began

miriam, sandra and tete atacando las patatas fritas


que ricas....


plinchando


in general

lndn/sfo


i london se acabo


i sfo is yet to come...


durant un dels ultims dies a London, vaig presenciar un crash en l'ereuament de Cambridge road amb Bethnal.... vaya telita!


el personatge de la dreta de tot, és en Manils: aquell ambilissim home que em va acollir durant gairabe un mes a casa seva a l'arribada a London. Ja era licenciat en Dret abans d'arriabar i ara ja te tambe el Master en dret internacional. El tema va de Masters com podeu veure. Felicitats crack!