25 septiembre, 2006



Quiero que sepas querida Miri que nos vas a salvar el culo a las 5 magnificas y al blog entero en lo que a temas serios se refiere. Yo me comprometo a hacer la web del bufete de abogados que te montes con la cuña...

Deja ya el Sturbucks y ponte a curra "mi hippie"

excursion to Bodiam castle









neon light presentation 21st Sept'06

Por ahi se me quejan que no cuelgo nada en el Blog..... ejem!
Supongo que tengo que decir un: LO SIENTO seguidores del blog. Nuca mais!

Ja fa 2 setmanes que estic a Londres un altre cop. Els ultims mesos abans de finalitzar l'estada per la capital britanica. But, to be honest, fins avui no he sigut persona preparant la presentacio....
Dimecres passat vam anar d'excursio per el sud-est d'Anglaterra i la resta de la setmana de presentacio en presentacio, y aquesta setmana otra vez: a aguantar a los orientales hablando ingles a trozos….. buf!

Com ja alguns sabeu, el project el faig de Neon Lights. Dimarts vaig tenir la presentacio i em va donar bon feeling el que em van dir els tutors. El que mes m'encanta de preasentar es els comentaris posteriors de la gent de la classe, tipo: you were so confident, you did an amazing work, your research seems the final project, etc. cal? pos si, cal per animar-te i per seguir endevant.
Aquest finde m’el he pres de relax, pary i expos (perque es el mes del disseny).
He captat inspiracio dels carrers I avui dilluns tot ho veig mes clar (tot hi que plou).

Anyway, tinc nostalgia de Barcelona. Les vacances m'han anat molt be per poder-vos veure a tothom (o gairabe tothom) i agafar energies, pero ja baixare un dia per començar a deixar coses perque a l'habitacio d'aqui començo a no trobar'm-hi!!!!!!

Bueno, us penjo algunes fotos de la presentacio que vaig fer. Espero que us agradi..... no solo el soporte, sino tambien el contenido.

un petonas gent!!!