30 enero, 2008

Estel: un punt rosa a Irlanda


Estelar, estelar... que dulce visita desde tierras catalanas...


Despres del sablazo en su visa, tocaba un poco de turismillo, no?


You're sexy, so so sexy!


La catedral!


Dues floretes
Remember when...

Un suro fet de Corks... la imatge del mes.
Es com aspirar l'aspirador.
Que si es possible? Si, es clar.
Preve-ho, no us en arrepentireu.
Pack de packs


Bon dia desde la cuina

Rock of Cashel: una maravella derruida

Desde el castell

Esteloide i Sandralar a un restaurant del poble Rock of Cashel
(camino a Dublin)

No comment...

L'ajuntament de Dublin


El pardo maxxxximo
Una parda

Otra parda en Dublin


Catedral de Dublin


Un Estelar rosa a Dublin


Amor en Dublin


Dublin de nit

24 enero, 2008

Welcome to Ireland

Bueno, parecia increible pero si, hay algo mas que Cork.
Basicamente hay vacas a manchadas, cabras peludas, borreguitos mas peluditos todavia, caballos grandotes, montes verdes, acantilados impresionantes, olas cabreadas y lluvia, como no, lluvia.

La cuestion es que no podiamos mas de la curiosidad asi que el Domingo alquilamos un coche con Ruben (el ruso/aleman) y Adelaide (la francesa surfetas (Ion!!!). Los italianinis ya iban con su coche. Nos decidimos por la costa, hechabamos demasiado de menos el mar.
Baltimor fue el destino.

Esto de las permanentes vacaciones, tendran su cabida final en una semana y media. Hay lo que me espera!

Mientrastanto, a disfrutar.
un beso a los asiduos y no tan asiduos del blog.




Los mendas


De izq. a dcha. Adelaid, Claudio, Rosella, Snd, Tt y Ruben

Verde, verde


Piedras, reminiscencia pel pasado


Guiness, la bebida nacional y "Gach la", que es como chin-chin en Irlandes...



paisajes Irlandeses

para Anita con amor

Que buena manera de empezar el 2008...
con un beso de la Guascha.
La verdad es que la fiesta en casa de David, no tuvo perdida.

Ni el comentario de la "chola" de la cocina tampoco!





18 enero, 2008

Os presento a.... Carlos Grau Vall-llossera








Como todos podeis ver se parece a mi. :-)
Al menos se porta tan bien como yo en antaño!

16 enero, 2008

Nuevo Vall.llossera en la familia

Carlitos ya ha llegado al mundo.
Es el nou baby de la familia Vall.llossera.
Encara no hi han fotos pero aviat n'hi hauran.

Felicidades Ines y JA!

Parece que todo fue rapido, no?
1h 30min de parto.... que rapida. Como te lo hiciste?

FELICIDADES

11 enero, 2008

Paris

Desprès de la trucada amenaçadora de la Sandra, d'ahir des de Cork i a peticion popular...he decidit actualitzar el blog i donar senyals de vida...
Tot i que primer de tot vull dir dues coses:
TT i ION: quan parlem les dones per telèfon, deixeu-nos tranquil·les...(els dos taladran x darrera amb els seus comentaris...jeje)
SANDRA, com t'enrolles...tu t'avorreixes, eh? quin post mes llarg! però me l'he llegit tot...jeje!
CONGRATULATIONS per la teva nova feina... ets una Champions
i en tercer lloc: BON ANY!
ah i en quart lloc: Prometo que vindrem a Cork aviat, tot i que segurament haurem d'agafar l'avio a Dublín!

Dons res que nosaltres (com ja sabeu) hem estat a la ciutat de l'AMOR: PARIS!
us preguntareu: hubo peticion de mano, romanticamente bajo la Torre Eifel?? jejeje
Apostes?¿?!!?¿?

Per cert Paris increïblement preciós, màgic, romàntic, especial... us ho recomano
i es menja de conya!
Us deixo una petita mostre


la torre

la peculiaritat

la plaça

la vida bohèmia

l'amor
( primer peto de l'any)

un classic

un barri

un lloc

una imatge

una exposició

10 enero, 2008

un poco de rollo

Benvinguts al Blog de nou i bon any a tothom.
Bonissim lo de la Belen, no?

Ho sento molt perque hi ha hagut una penjada baaaastant important en part degut a que no tinc camara i no puc penjar res perque no tinc material, pero degut a una pressio popular, he decidit seguir compartint les experiencias amb vosaltres de nuevo! SND RETURNS.

Si, ara l’experiencia segueix a Cork, una petita ciutat (la segona de Irlanda) situada al sud-est de l’illa. Que perque estem aqui? Com a tramit per aconseguir despres el visat per poder anar a USA. El paperwork s’envia al febrer i entre Octubre i Desembre del 2008 estarem alla.

El Tete ja hi havia vingut a Irlanda algun estiu a aprendre angles amb l’escola pero per mi era el primer cop. Quan sobrevoles el pais, es verd, verd… amb camins inacavables que utopicament acaven en poblacions desperdigades amb gent maquississima combinades amb immigracio de l’Est (polacs sobretot).

Aixo es el que puc dir de Irlanda perque no he vist res mes. Cork es… una ciutat petita tipo Vic, amb 5 o 6 carrers centrals, un port mercantil, montanyetes poblades de casetes i un riu amb canals que creuen la ciutat a su antojo i que confonen al nouvingut. Un cop arrives, els ponts tots s’assemblen i es dificil situar-se. No saps que es el riu i que no, pero amb un mapa, eso esta echo! Ara me lo conozco como a palma de mi mano.

La primera setmana que vam arribar aqui, que era la segona de Desembre, el Tete ja va començar a treballar per Apple Cork, i jo em vaig dedicar unica i exclusivament al flat-hunting. Entre agencies de pisos i internet (i una baixada considerable del credit del mobil), vaig aconseguir trobar un propietari de pisos que talla bastant el bacalla a Cork. El vaig trucar i en 2on pis que em va enssenyar, va ser el que ens vam quedar. Estava al liiiiimit del que podiem pagar, pero ens hi vam aventurar. i aqui estamos, feeling home. Bueno, ja vau veure les foticos que vaig penjar, no?

Un cop tenir on viure, vam tornar a Bcn per nadal i l’1 vam tornar. El Tete va començar inmediatament a treballar i jo vaig tenir un parell d’entrevistes entre el 2 i el 4. La primera era un estudi petito, que oferien posicio de Junior Designer amb poca experiencia i pagaven justet. La segona entrevista va ser la bona. Era per fer la substitucio per baixa de maternitat de la dona d’un company de feina del Tete. Ell va donar veus per Apple i aquest tio va saltar i li va donar el tel. Jo vaig quedar amb ella i li vaig enssenyar alguns dels meus projectes i al dia següent em vaig reunir amb el seu jefe, i tot va anar com la seda: ya tengo trabajo!!!! Lo bo es que es imprenta i estudi alhora, cosa que em permet aprendre de maquines mentre dissenyo. El tipus de material que fan son pamfletillos, entrades de concerts, coses per bancs, per la universitat de Cork i cosetes aixi senzilles. Projectes curts que s’imprimeixen alla mateix. Crec que m’anira be com a rodatje I per tenir coses mes reals al book. A San Francisco ja intenare centrar-me mes en algo per el futur. Ara he de gastar cartutxos d’aprenentatge.

Començo el 4 de Febrer perque la noia no te la baixa fins el 15. Per aquest mes de Gener vaig aplicar per treballar de dependenta en botigues o de camarera pero vaig ser tonta i en el CV vaig posar que era nomes per un mes i es clar, no me ha llamado ni dios. I aqui estic, desempleada.
Avui ja estem a 10 i crec que m’ho pendre amb la calma ara. M’esperare a començar al febrer i ara a viure la vida. El rei mago del Tete m’ha portat la serie de Porca Miseria en DVD i estoy enganchadissima… as well as movies por un tubo en castella i angles (pa practicar!). Tambe m’he portat els apunts d’angles de les classes de San Francisco i me lo repaso cada dia u poquito.

Pot semblar aburrit, pero m’han dit que el treball en aquell estudi es estressant, aixi que una mica de relax abans de començar, no m’anira malament. Que la vida son 4 dias. Bueno, no cal dir que aqui hay sitio de sobras para los trotamundos. Si us apateix veir un dia o uns dies, no dubteu en dir-nos’ho. La millor compania que voa de Bcn direte a Cork es AerLingus i va genial. El bus que va de l’aeroport a la city te una aprada suuuuper aprop, asi que os esperamos.

Jo ara dec una visita a la gent de London, a la Guasch que esta en Lille i a “La Nuri que sigue currando para el Amancio en A Coruña. A ver si puedo estirar los ahorros…

Ahora tocan historietas de la vida en Cork: Tenim TV a casa perque un amic del tt que no la feia servir, ens la ha deixat, el problema es que el futbol espanyol no es veu, I normalemnt anem al pùb d’abaix (que ja ens coneixen), a veure els partits (bueno, jo llegeixo l’Hola I ell mira). Cerveza en mano i a disfrutar. La qüestio es que el Barça-Sevilla d’ahir aqui es va retransmetre amb 1 hora de retard perque aqui es una hora menys. A la barra hi havia un tal Peter o o se que que portava un torrau molt maco. El molt cabron va trucar a un col·lega seu I ens a dir el resultat i que marcava els gols. CAL? El tt intentant superar la ira i va i el del bar i un client es van començar a picar amb el del torrau perque es clar, quina gracia te anar a un bar a veure el teu aquip si hi ha un gilipolles que et canta el resultat? Total, que motherfucker, que si asshole… I el tt sense poder veure el partit I jo sense poder llegir perque es discutien per algo que NOSALTRES SI QUE TINDRIEM QUE ESTAR PICATS!!! I res, jo me pire I el tt va acabar amb el col·lega tajat parlant de politica fins les 12.30. I venga, que te invito a una birra (una pint) I otra…. Total: se tomo 3 I el Peter de los c_jo_es alli… Se podria haber pedido un amigo por reyes, no? O para Papa noël o algo. Que TOSTON DE TIO! ¿Como podia llevar tal monumental torrau un miercoles? Y al subir a casa vi en las noticias que el gobierno Irlandes quiere cerrar los Pubs antes… y es que no creo yo que sea culpa del horario, sino de las neuronas de los celtas que si no tienen Cerveza en sus venas, no van.

Y que mas… ah! Que me he apuntau a una piscina a 3 pasos y medio de casa. Es un gimnasio que se llama ClubVitae I que forma part de un Hotel. Nomes m’he apuntat a la piscina I ahir hi vaig anar. Que fuerza de voluntad pordios!!!! La sauna es agonica, el jacuzzi esta frio i la piscina solo tiene 1,5 m de profundidad… Todo sea para reducir las cartucheras!

Bueno, y la people que se cuenta? Alguna novedad en algun aspecto???
Ja us anire explicant. Este mes (hasta que no reparen la camara estos de Canon) MUCHA LETRA, Y POCAS IMAGENES.

Blog no apto para vagos de lectura.
Cuideu-vos. Petons a tothom.
snd

09 enero, 2008

DIEGO Y CAROL DESEAN A LA FELIZ PAREJA
DE CORK UN FELIZ AÑO 2008 EN IRLANDA
----------------------------------------------------------------