07 abril, 2006

still currando....


Hola a tots i a totes...... com podeu veure, aquesta setmana tinc molta feina pero m'en he enrecordat de vosatres, penjant mil fotos al blog......parides, parauletes, etc. Espero que us agradi sapiguer de mi.

Bueno, mañana ya llego. No us poeu gelosos, pero avui faig un sopar a un restaurant amb la gent del MA per celebrar el meu cumple amb ells. Ja us enssenyare les fotos, vale?
Es a un bar que es diu music hall www.barmusichall.com i te una web molt chula, una mica lenta, pero entretinguda. Menjarem un plat tipic de aqui: les jacket potatoes, es tan simple com patata bullida i rellenita de queso, carne, pescado, vegetables, cremas y lo que tengas por la nevera. Ve moltissima gent del MA i tambe amics del Guillem (company de pis) perque ell ja marxa dema a bcn forever (despres marxa a alemania per currar a un bufete) MOLTA SORT WILLY!
Pos mira por donde, va i pillem el mateix vol de tronada a Bcn. Tornada per ell perque jo torno el 20 a la rutina londinense. Y a los 10 dies tenim aqui a la Miri que se suma a la experiencia inglesa. Ya veras como todo ira bien Miri. Yo no es que sepa mucho, pero no es una ciudad dificil. Solo estaras "cagada" el primer mes. Yo te ayudare, trnaqui. Mi cama es incomoda de cojones, pero algo es algo.... simpre quedara el aerobed de Carol!

Us penjo unes foticos d'un taller de impressio que he estat fent aquests dies, en el que he impres unes bussines cards.... pa encontrar trabajo en Bcn, California y donde haga falta....... QUIERO TRABAJAR!!!!!

cuideu-vos
sandra

No hay comentarios: