27 febrero, 2006

Surpriseeee!

Aquí tenéis unos vídeos, prueba evidente de la pedazo sorpresa que le preparamos a Sandra. Era la 1:30 de la madrugada y os puedo asegurar que no se esperaba nada... comprobadlo vosotr@s mism@s!!

TKRÖ mucho mi niña bonita!!!

Sorpresa1
Sorpresa2
Sorpresa3

firsts steps!!!!




Ei gent!!!

Estic a la uni fent feina perque avui estic molt animada. Despres de la visita del Tete i la super sorpresa de la visita fugaz de la Laia i el Ion, tinc les piles mes carregades que mai!!!!!

Han sigut uns dies molt divertits. Visitant la ciutat i fent el turisteo basic. I 2 dies abans de que marxes el Tete, va i es presenten aquells dos a casa de Londres. Es impresionant el que algu pot fer per tu. Mil gracies guapos. M'ho he passat genial amb aquesta fast visit.

Doncs aquesta part del blog, la volia dedicar a dir-vos que el meu project final de carrera a sortit ultimament en dos publicacions: una cutre (al diari de l'escola, pero algo es algo) i l'altre a un llibre que es diu Select D (www.indexbook.com/select). Cada any fan un recull de projectes d'estudis i de dissenyadors coneguts i no tant reconeguts. L'ultima part del llibre la dediquen a projectes de gent que ja ha acabat la carrera o de projectes d'estudiants. A la pagina 600 i pico surt el meu projecte. No us demano que el compreu pero em faria ilu que li fessiu una ullada si passeu per Fnac un dia d'aquells tontos. Tambe surt el projecte "el tipodromo" de la Carol, "hangover" del Brotons i "Batibull" de la Kan kan (albeta).

Pos despres del torbellino de dies de visites esperades i no tant esperades (laietis i jonasin!!!), torno a la vida diaria de Londres, amb els seus Wait del semafors, Way outdel metro, oyster card, sorrys per tot arreu, cafes aigualits i dies curts i nuvolosos.

ANITA:
Ah Anita! Me encantan tus mails larguisimos y tus africanos (si que parecia una web de africanos, pero mi chifla, me chiflas y nos chiflamos). Tu sigue escribiendo. El titulo del blog es "snd in london" pero es para todos!!!!!!!! Si propones otro titulo lo cambio. Tengo ganas ya de verte eh pendona. ?No te habras hecho esos tatoos horribles y subcutaneos que llevan los etiopes, no? que miedo :}

24 febrero, 2006

MAS PELUCAS!!!!!

ADVERTENCIA

Mes Snd's & TT's





Ei!!!!!

Que mona la meva Emma, eh!
Les meves fotos no son tan chules pero bueno... son quatre fotos de com ens ho estem passant el Tete i jo per London. No es una ciutat molt romantica pero si divertida!!!!! Super divertit el shopping amb el Tete. Mentre feiem el "pardo" amb els gorros i les perruques tothom ens mirava.... molt divertit!
Pero no us penseu que estem de cachondeo tot el dia!!! Tambe fem culturilla... com la National Gallery! No es tan aburrida com em pensava: Mondrian, Van Gogh, Bottichelli, Michelangelos, Rembrand, da vinci, del greco... etc. Molt interessant. Vaig tenir que desenganchar al Tete de devant de los girasoles de Van Gogh, li encanten.... s'hi va passar 3 hores al devant!!!!!

Bueno family, ja us seguire explicant!

take care
snd

22 febrero, 2006

Senyals de vida again!



Ei familia!!!!

Com va per Barcelona? Bueno, ja tinc aquí al Tt i ja m´ha anat explicant com va per aquí. Buf! Aquí a Londres estic molt be pero tinc una mica de ganes de veure-us… jo es que son molts dies sense sopars amb les 5 magníficas, xinos amb les kankans, shopeos amb l’Estelar, Cangurazos, Mojitos de gasolinera, etc.

Aquests dies que ha vigut el Tt tot ha sigut una mica diferent. Per sort, ha coincidit que tampoc tenia gaires classes… només demà dimecres i dijous….

Ah! Que encara no us ho he explicat: l’altre dia vaig tenir tutoria (es una classe que es fa nomes amb el teu grup de treball i cadascu enseya com va amb el seu projecte). Total, que la profesora del Master diu:

-Al final de classe que es quedi la Beth i la Sandra que els hi vull comentar unes coses dels seus treballs.

Jo cagada, m’acosto…. i al final no era per tant… ens va dir que esta fent un projecte de recerca que acaba amb una expo i un llibre explicatiu de tot el procès amb el departament de recerca cultural de la universitat. Demà tinc la primera reunió, però segons el que vaig entendre, és algo així com recerca de records de familia rel·lacionat amb el textil de diferents cultures que es troben a Londres, quedar-nos amb una i investigar sobre aixó. El projecte es fa amb dos professionals i uns 15 estudiants de moda, fotografía, il·lustació, enquadernació i dissenyadors gràfics. Em va escollir a mi perque diu que li agrada molt la meva manera de treballar… no se que haurà vist…. Si a clase m’entero de la meitat!!!
Bueno, intentaré estar a l’altura. Es reunixen 2 cops per setmana i la expo és a l’Abril, és a dir, que li em de donar canya al tema…..!!!! Ja us aniré explicant.

Pos aixó, que tinc al Tete per aquí. Diumenge ja tona i no se quan el tornaré a veure. Suposo que quan jo vingui a Bcn de visitilla.
Aquests dies que ell està aquí estem aprofitar al màxim per veure la ciutat turística. La veritat és que jo portava aquí un mes i mig i no havia vist ni la meitat. Quan vius aquí et mires el Big Ben diferent i tots els carrers son vies de pas. En canvi, si t´ho mires detingudament, és maco, tot té la seva història. De moment em fet el centre centre com la Bahia de Westminster, el Big Ben, Trafalgar Square, Tower Bridge, London Bridge, la Tate, Hide Park, La ruta de los Docklands, el palau on estan las joyas de la corona…. Us he fet una recopil·lació de imatges en la que gairabé no surten edificis coneguts perque no ho soporto fer la turistada maxima. Ah! Tambe em anat al mercat de les flors de darrera de casa (espectacular!!!), i Bricklane, Spitafields i la pizza famosa orgànica dels diumenges amb el Toni i el Guillem. La Carol, aquest cap de setmana estava a Bcn. Hi ha anat de visitilla perque dilluns va ser el seu cumple i volia celebrar-ho a Bcn.
Amb el Tete encara ens queden uns dies per gaudïr de la ciutat. Falta Camden, Harrods, etc.

Ah! També us he posat una coposició de fotos fetes desde la Tate Modern, perque veiueu com és de brut el riu i com es va liar la Ballena famosa. Ah! I també hi ha fotos de com vam arraglar el jardí. Mi hombre que és una manitas, va passar el cortacésped, va podar les plantetes, va replantar geranios….. un jardinero fiel!!!!

Us escric més endavant, vale? Un peto a tots

snd

PD: Martucha, gracias por contribuir al blog. Tu si que sabes!!!!
Laionetis: Felicitats per la obra, ja m'han dit que va ser tot un exit. Pero tu no te llamabas Julieta?
Tinc ganes de veure-us......... us estimo putillas!!!!

19 febrero, 2006

hoooola!!!!!!

eo!!!!!!!!!!!

pero que es esto? solo hablais entre los 4??me estoy poniendo celosa... y yo q??jeje...
como estais?supong que super bien ahora que tienes a tu niño contigo...acabo de llegar de valencia, taaan bien!!!!ya te enviare fotillos para que veas. el otro dia quedamos en el shawarma de gracia, jolin como te echamos de menos!!!no es lo mismo sin ti!!!que sepas que estamos planeando un finde las 5 alli!!!sera tan guay!!!te informamos cuando tengamos algo definitivo,ok??
laieta, como ha ido la obra??seguro que genial prota!!!me sabe fatal no haber estado en bcn para verla!estoy deseando quedar contigo y q nos cuentes...esta semana sin falta,eh?
y...anita a ver si das señales de vida pendona!!!
miri:me encanto cenar contigo,lo repetimos pronto,ok??
bueno guapa!!!mil besos para tetorro y xa ti!!!disfrutar estos dias juntos!!!
oqmmm!!!!mua,

Marta

18 febrero, 2006

TALISMAN

estoy helado, si si!

tete, este finde waves por un tubo, he ido hoy 'solito' a la cementera, he echado de menos esos aquarius...
pero lo que no entiendo, es como puede haber olas sin el talisman?
nos vemos cuando vuelvas a barna
juaaaaaaaaa juaaaaaaaaaa juaaaaaaaaa
aio

17 febrero, 2006

Tt + Snd = London

Hi people!!

Somos tete y sandra, estamos por aqui en un cyber. Llegue ayer por la tarde.... Un tiempo genial, solecito, no mucho frio, aunque nos hemos despertado a las 12:30 hemos disfrutado el dia paseando por el londres mas turistico Big Ben, Oxford Circus,London Bridge, etc... Sandra me ha ensenyado su uni, super designer y todos muuuuuy modernos, eso si, la mas guapa ella!! cal????
Bueno, no sera para tanto!!!! Doncs aixo, passejant tot el dia pels llocs mes tipics. Jo porto aki mes d'un mes i encara no havia visitat el Big Ben. Es que es molt diferent quan vius en una ciutat a quan hi estas nomes uns dies. He passat per el centre mil cops en bus i no m'he fixat en coses que el Tete avui li ha donat importancia. Com canvien les coses. Quan retoqui les imatges d'avui, ja les penjare, vale?

Ah cabrons, a ver si li feu mes cas a la web que ens estem comenzant a preocupar. Li vau posar molta il.lusio al principi i ja.... ni caso! Molt malament!!!!!

Pos encara no se quan vindre a Bcn... potser quedeu un dia i apareixo de sorpresa!!! je je je ... el dia menos pensado em planto alla! Ah! I com es que encara ningu m'ha vingut a veure? Bueno, encara teniu un any per endevant

turno de tete otra vez:
-
Bueno gente... vaya kelly tiene aqui mi senyora!! Bethnal Palace, habeis visto la mansion de los Beckham, pues na de na... Ahora estamos un poco de obras porque una tuberia se ha empenyado en convertir el salon en un jacuzzi, y bueno la lluvia que no tenemos fuera la tenemos dentro!! En el jardin hay barbacue y en cuanto haga mas calorcito montaremos unos packs con ryanair, vuelo + barbacoa a unos 30 euros.

snd: esta loco!!!!!

tete:
Bueno bueno... Os dejamos que vamos a cenar un poco de pollo constipado de esos con gripe!

Besos a tod@s!

SND&TT

15 febrero, 2006

la venganza se sirve fría...

Detrás de esa piel fina y recatada, se esconde un auténtico neng del carmelo



EXAMO UN PARTIDO, NEEEEEEEEEEEEEEEEEENG??

y no te rías de mis CUÑAOS que tengo a tu novio a punto de caramelo, nuestra relación va más allá de ir a jugar a fútbol, ver partidos, ir a cenar, a la playa, al cine... lo nuestro se está consolidando como podrás ver en la foto.
ESTAMOS TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN UNIDOS




Un petonet de la laia i el ion (no jonas ni ioni).
aio

14 febrero, 2006

cumple charo!




A ver! No pot ser que les uniques persones que contribuiexin al manteniment de la web siguem nomes 4:

ENGA, TODOS A ESCRIBIR Y A COLGAR COSAS COMO LOCOS!!!!!

Jo aquest ultim apartat el dedico a la festa que vam fer ahir a la nit al "Bethnal Palace". La Charo feia 23 anys i vam organitzar una festa de disfresses. Jo molt be no se encara de que anava. El que esta clar es que ella anava de Princesa, els gallegs del master de panadero i de militar, el Willy de guiri i el Negro de rockero. La resta es van rajar. Espero que us agradin les pictures!!!!!!

Tot per aki va molt be. Avui vaig a sopar amb el "cuñao" pero de verdad (el novio de la germana del Tete) i en 2 dies arriba el Tete. Us escriure mes endevant quan tingui mes imatges!

Un peto (Jonas, siento la decepcion de las fotos, ja saps que t'estimo!!!! I a tu tambe Laio, sort en l'estrena de la obra)

deu

13 febrero, 2006

desde Barna...

SANDYYY...
Q son aquestes fotos del ION??? Pobret...amb lo guapo q es el meu amoreee!! Això si, m'encanten els teus missatges sutils com: "NO SE QUIEN (I____d)" o "Dile que todavia espero que me de la info de los cursos de impresion que hacian en Brighton" o " i que vagis mes a Comunicacio Audiovisual perque et recordo que hi estas apuntada" !!jajaja ME PARTO!!! Espero que puguem veuren's aviat i fer uns mojitos amb aquelles limes de la gasolinera tan barates ( eh TT i ION?¿?), i sopar burritos mejicanos i pollastre al curry amb salsa de coco...mmmm QUE BO QUE ESTAVA!!!! I riuren’s de: ESTOY HELADA SI,SI!! jajaja! i... A LOS LEONESSS!!!!!!
En definitiva, son tants moments bons que hem passat juntes que ara et trobo molt a faltar!!! Ja veig q de moment les coses x London van "viento en Popa"!!! Aki a barna tot igual... l'altre dia vaig kda amb la Marta i vam estar pensant a veure kuan podem pujar a veure’t... A veure si quan torni l'Anita de ETIOPIA y sus aventuras africanas, comprem un bitllet i ens reunim las 5 MAGNIFICAS a Londons! Estaria guay, eh?¿??¿?
De moment, la Miri ha agafat el teu ratlleu i ara es ella qui organitza els sopars, aquesta nit han quedat a les 9 al Sawarma, xo jo no hi podré anar... Aquest cap de setmana faig la obra i tinc assaig...Chicas I'm Sorry!!!l
Des d’aquí vull enviar-li un peto molt fort a la Emma i felicitar-la a ella i a tota la fammily x tenir una nena tan guapa!!! igual q la tieta, jejeje! tot i que estimi mes al TT!!!jajaja!!!
Doncs res, que ja anirem parlant!!! I espero que ens puguem veure ben aviat!!!
Un petonet i que t’estimo molt
Petonets a tots i totes

12 febrero, 2006

Cumple de l'Emma

I que va fer el llop amb la casa dels porquets....sssshhhhffffff!!!









Los cuñaos de Jonas!



A ver Ion, que volen dir aquesta col·leccio de "cuñaos" que tinc teus....? Un casi directivo de empresa, con una novia casi mujer, con un coche casi negro haciendo el pardo de esta manera....... NO JONAS NO POT SER!!!!
La Laia i tu ja trigueu en venir-me a veure... jo! Que us necessito al menu costat..... els mojitos del vodka de la gasolinera, las largas esperas en la puerta de Ikks.... ha sigut un any genial. VIVA LA AMISTAD!

ESCRIVIU MES GENT.......... QUE ME ABURRO!

Bueno, aburrir molt exactament, no! Tinc un merder a casa aquests dies..... s'ha fet malbe la caldera i tinc goteres a la cuina. Dema venen a posar una caldera nova i el pitor a de rascar tot el sostre de la cuia i repintar, es decir, que dema tinc tot el dia de marujeo a casa. Li he donat "via libre" de dia a la Carol perque dema es el seu aniversari! FELICITATS CHARO

Es increible, jo que pensava que els lampistes/electricistes/pintors espanyols eresn els pitjors...... puc acreditar que no. Aqui els del gremi d'arreglos angles saben donar mes largues que els d'alla. Laura, t'he de dir que tots els d'aqui superen els d'Auna, aquells que van trigar 3 mesos en posar-te internet a casa. M'encanta fer de maruja.... suposo que d'aixo aprendre, a part de vocabulari especific com leak, dampness o boiler, aprendre a que em facin cas el dia que tingui la meva propia casa.

I despres de aquesta estupida reflexio i del cachondeo dels cuñaos del Ion, us he de recordar que el Tete ve el dijous a veure'm a London. Si algu li vol donar alguna cosa per mi o trucar-lo per desitjar-li bon viatge.... truqueu-lo, es posara content.

Un peto a tots. Us estimo!!!!!

10 febrero, 2006

t'estimo



Emma, ja que no puc estar celebrant el teu aniversari amb tu i TOTS, doncs et faig un regalet virtual. Perque s'em cau la baba amb tu i t'estimo molt, molt, molt. En un mes i mig t'estare fent cangurazos. Un petonete

Senyals de vida desde London!






Sento la penjada!

Es que he tingut molta feina aquesta setmana!!! Workshop de Tipografia i de silkscreen...

Us envio algunes imatges que he fet ultimament. La del grup de gent som tots de Barcelona: el Dani, Toni, Guillem, la Carol i jo en un bar que esta molt a prop de casa. Es un bar que es diu BigChillBar a la zona de Bricklane (adjunto imagen de la zona).

Tambe podeu veure algunes fotos del taller de tipografia. El curs va durar 2 dies i vam aprendre a fer posters amb propietat. Al Master de Disseny som uns 40. Han fet tres grups, i els tallers son nomes amb aquesta gent. Poc a poc ja anem agafant confiança entre tots. I mira que es complicat, perque hi ha gent de tot el mon: Tahilandia, Taiwan, Japos, gent de Grecia, Polonia, Irlanda, Anglesos... i els accents son tambe molt diferents i raros d'entendre.

Pos eso, estic molt be per aki... m'anyoro una mica pero per aixo tinc aquesta web que ENTRE TOTS ANIREM MANTENINT!!!!
Sento haver trigat tant en escriure, pero prometo escriure i penjar fotos al menys once a week.

La setmana que ve, ve el Tete a London uns 10 dies. Us podeu imaginar les ganes que tinc de veure'l..... Es dificil estar aki quan tots esteu alla..... A part, avui es l'aniversari de la Emma: 2 anyets!!! M'encantaria poder estar a la seva festa i menjar triangles de pa bimbo plens de Nutella, menjar pa de pessic amb lacasitos i rebre la tipica bosseta de chuches.... pero no va a poder ser. Es tan mona!!!! Per sort la Laura i el Tete em van informant de tant en tant com creix la meva cuca preferida!

Bueno, ara fare un paragraf per cada grup de gent que ha intervingut en la web:

GRUP EINA: Kan kan Alba, m'encantaria tenir unes boots from California com les que tens tu... tenim un viatge pendent en carrilac vermell descapotable per Pensilvania, do you remember el CD Country? Me troncho
Merche, em deus un dinar/sopar/emorzar al teu nou nidito de amor... quina embeja que em dones. Ah! I no treballis tant i queda amb la Esteloide que em va enviar un mail desesperada que casi em veia mes a mi que a vosaltres que esteu alla!!!! Recors al teu Marquitus i a ver si m'envies foticos de coses que fagis a l'estudi de l'Aguilator!

NURI: En el Master he conegut a dos tios de Galicia.... ja t'els presentare quan vagi a visitar-te a la Coru. Em fa molta gracia com aquests dos "paios" parles en angles. Es que posen un accent galleg inevitablement divertit!

GRUP 5 MAGNIFICAS: Aunque falten algunas por intervenir (va por ti Miri) me encanta saber de vosotras a traves de la Web. Martuchu, supongo que tu liada con lo de los examentes como siempre. Bueno, si me hechas de menos, siempre puedes mirar la foto Polaroid que nos hizo NO SE QUIEN (I____d) en el restau italiano ese que nos pusimos todas las botas. Asi te acordaras de aquella noche tan divertida y las que nos faltan por correr. Recuerdos a Edi. Dile que todavia espero que me de la info de los cursos de impresion que hacian en Brighton!!!!
Guascha, pots donar senyals de vida... espero que estes bien por esos mundos de Dios... Tengo como proposito en el 2007, acompanyarte en uno de esos viajes tan fantasticos que te montas. Y no lo digo por decir. De verdada que me encantaria conocerte en tu salsa. Te quiero mi Guascha!!!
Bueno mi Laia y mi Jonas, gran idea la de penjar fotos de Quiexans... siempre quedara Queixans en mi mente. Fent panellets, passejant, sobant fins les mil, el Champion, Andorra i els Zara's :) Espero que et vagi molt be el treball i que vagis mes a Comunicacio Audiovisual perque et recordo que hi estas apuntada (es broma, eh!) Recors al Jonasin y a su coche CASI NEGRO

LAURA: Ja no em queda res per dir-te despres del mail ploros que em vas enviar l'ultim dia. Espero que no s'et fagi tant dur el que jo estigui aki. Prometo recompensar-te els cangurazos que no puc fer mentre estic aki!!! Ah! I envia'm foticos de la festa avui de la cuca, eh! Que son 2 anys ja! Que fort, amb lo petita que sembala encara! Tinc unes ganes de achucharla!!!!

TETE: Sabes que ya no pasara otro jueves sin que nos veamos? tkro y tengo muchas ganitas de verte mi vida

Bueno, eso es todo amigos..... ah! I ja trigeu en venirnos a veure a la Charito i a mi!

Un petonas al nas

05 febrero, 2006

Cap de setmana a QUEIXANS, aixo s'ha de REPTIR!!!!

























I quins bons moments que hem passat esl 4 , junts!!!! Aquets caps de setmana s'han de repetir, igual que s'han de repetir els sopas dels divendres a la nit a casa teva...Ara que tu no hi ets, nosatres cuidem del teu Tetorro, sobre tot el Iongggg...que com saps s'han fet inseparables.
Bueno, ja saps que sobren els paraules per dir lo feliç que en fa que els nostres novios es portin tan i tan be...a vegades massa i tot...jejeje!! tu ja saps de que parlo.... :-)

Et trobem a faltar i t'estimem moltissssiiiimmmmmmmmmmm!!!
Un petonasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

04 febrero, 2006

gràcies

Buf!

Estic BAAAAAAASTANT emocionada, cal un regal aixi? Bueno, si ho eu fet serà perque si que cal.
Em sento super estimada..... es que no se que dir...... m'agradaria agafar-vos tots alhora i abraçar-vos ben fort... pero VA A SER QUE NO. Em cau una mica lluny (sobretodo tu Anita, Etiopia me cae un poco lejos).

Suposo que el personatge propulsador de la proposta ha sigut el Tete. Per a ell: Bravo rata! tkrö
Quan m'ha donat la direcció que havia de mirar no m'ho esperava que la gent que més estimo hi hagues escrit (tot i que falta molta gent, que espero que s'hi afageix-hi ven aviat). Ja m'en encarregaré personalemt de que hi participin. Així uns sabeu dels altres i de pas sabeu com em va a mi per aqui.

Només aclariu-vos que sou genials (special mention to my rata!). Gràcies per dedicar el vostre temps per escriure... espero que no sigui la emoció del primer instant i que la visiteu sovint i que "hi foteu cullerada" de tant en tant. Es MACO que es mantingui!

Ja paro de dir parides, d'enrollar-me i de temes ssentimentals.
Gràcies

Sooorpresaaaaa!!!

Hola mi vida!!
Este es un regalo que te hacemos desde aquí, de toda la gente que te queremos!!Pretende ser un medio de comunicación, un sitio donde de vez en cuando (al menos un par de veces a la semana ehh!!!) escribas algo de tu estancia en londres.
Por nuestra parte, también nos comprometemos a escribir.... si si va por tod@s!!!

Verdad que son guapas???

snd&emma
Que ojazos!!!

nena!!!!!!!!!!

jolin con el tetorro...cada dia se supera mas y mas!!!!!!!
ya he visto por los mails que estas super instalada, que pasada!!!!me muero de ganas de hacerte una visitilla por alli.cuidate y ves informandonos de todo.te echamos muchiiiisimo de menos!!!!!!!!!!!!!!!
mil besitos,

Marta

03 febrero, 2006

Mensaje Ana y Laia

ana&laia

Hiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hola nena! Kina sorpresa eh?! Bueno l'enrollao dl teu novio ha posat una foto meva k ja li val. Ara t'eskrik desde el kurru i a ki no tengo ninguna imagen mía con 1 buen prefil xro a la que pugui en poso una d millor, je,je! Bé doncs això k te keremo muxo nena i km pots veure en yuzyyy el k més. 1 petó molt fort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PD. Ens veiem aviat ja sigui a Coruña o a London, see youuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

Pitonisas

pitonisas

02 febrero, 2006

La despedida fue muy dura!!!

multa

Mi vidotis... sobran las palabras, tu ya sabes de que va!!!
Tkrö

Un peto kan-kan!!

Eina´s_Girls

y la Nuriiii.....

Amb_la_Nuri
Bueno gordita... como iba a faltar la Nuri!
Tkrö

Anita 2ndo mail desde Etiopia

Hola!!!!

Llevo dos horas en interner para leerem todos vuestros mails, es taaaaaaaaan leeeeeento!!! Pero como te prisa para naaaaada, porke no tengo muuuuuchas cosas ke hacer, pues ale, a esperar!!!!

Hoy he ido a global infantil, he pasao toda la manana, mientras no encuntro otra cosa, pues el hombre este me deja ir a pasar el rato. He de deciros, ke ni loca me kedo alli 4 semanas, ni ke me paguen todo el oro del mundo, es como un maldita carcel!! Este tio pretende que los voluntarioa duerman en la casa en cuartucho ke te vas de la olla, sin lavabo, se ha de compartir con todos lo ninos, asi ke ojo no te pille una cagalera!! Tienes ke estar todo el dia entero en la casa, no tienes dias de fiesta, ni los domingos. Este hombre se cree ke por ir a cooperar tienes ke pasarlas putas, y yo sinceramente estoy totalmente en desacuerdo, creo ke la gente necesita salir, conocer gente, conocer la ciudad, nose...algo. No por sufrir mas ayudas mas, no es directamente proporcional, mas bien todo lo contrario. Encima el hombre, ke por cierto se llama Gil, es un poco seco, la verdad, y los ninos ni te cuento, no es como en Ghana, ke se te subian los ninos por todos lados y te perseguian...aki, no te preguntan ni como te llamas. Los pekes de tres anos son increibles, he estado pintando con ellos y ayudando al teacher a dar clase. Los bebes, no los he tocado, no he tenido la oprotunidad, segun Gil, ke esta todo ya muy organizado y tal. Aso ke no hay absolutamente nada ke hacer. He estado con Nela, una mujer enfermera de sabadell, una mujer muy amable ke no comparte muchas cosas con Gil, una de ellas, la ke os estoy contando. En definitiva, ke ya tengo muchos contactos por aki, de varioas sitios donde si ke servire de algo, como Madre Teresa y otras cosillas. Por fin Eremias me ha enviado varios telefonos de Etiopes, a los cuales llamare manana para ira tomar algo con ellos, o lo ke se me ofrezca. Tambien me han dicho ke en Madre Teresa hay muchos voluntarios mas, creo ke una espanola y todo!!! Asi ke no os preocupeis, aki los negros son muy atentos y amables, dan conversacio y todo!!! Todo ira saliendo y poco a poco me hare con esto. Sobretodo, a mi madre, estate trankila, ke no estoy tan solana, dedico mucho tiempo a leer, cosa ke no hago en barcelona, a escribir, a pintar a pasear, a pensar con trankilidad...por cierto mami, he aprovado Mish y makinas termias (El famoso examen ke me fue taaaan mal y ke lloraba taaaaanto!!!!!) ha sido un milagro. Tambien he aprovado fabricacion y makinas, construccion y estructuras, proyectos 0, espero ke tambnien fibras de altas prestaciones, es decir, ke al final no ha dio tan mal como me esperaba. Y si puede ser, no me recuerdes en todos tus mails, ke ya me lo decias, ke ya me habias advertido...estoy encantada de estar aki, los primeros dias son mas dificilillos, pero ya veras como todo acabara saliendo, al menos es asi como yo lo siento, en esta ciudad se respira buen ambiente!! Tienes ke venir a comprobarlo. Que sepas que desde aki hay mogollon de ofertas de viajes super bien montados, en el hotel donde me hospedo sin ir mas lejos. De verdad mami, ke vale la pena venir, no te lo diria si no lo viera claro!!!Dile a Rafa ke si ke puedes venir y montar el viaje aki, solo me tiene ke decir si vienes o no y a donde kieres ir, norte o sur!!

Aleix, muchas gracias por tu mail, no he podido ver el pdf, pero seguro ke es precisoso, me encanta el chocolate ke me dejaste en la maleta, solo me he comido un trocito, en serio!!Me encanta el mail con super buenas noticias ke me has enviado, me ha puesto de muy buen humor.

Al resto de la humanidad ke me envias tantos mail ke me encantan tanto, muchas gracia y muchos besos!!!

ESTOY MUUUUUUY BIEN Y MUUUUY TRANKILA!!!!!

BESOS

Mami, no te keges de mia faltas de ortografia, no es tan facil escribir en estos tecaldos!!! Pesada!!!!

01 febrero, 2006

Hello Sandy!!!

Un cop mes el TT ens sorpren amb aquesta pagina...es q tens un novio...jejeje!!
Espero que no siguis "perra" i escriguis sovint, així podem saber com et va x London ( tot i que m’agraden mes els mails personalitzats que m’envies)

Un besito, testimu molt i et trobu a faltar..a tu tmb TT, ara no te’m posis celosillo...
MUAK

Las 5 magnificas!!!

Las 5 magnificas I
Las 5 magnificas II

Las kankans!!

Las kankans I
Las kankans II

Carlino...still with us!!

Carlino